ua en ru

Аваков доручив Держприкордонслужбі готуватися до введення безвізового режиму з ЄС у 2017

Аваков доручив Держприкордонслужбі готуватися до введення безвізового режиму з ЄС у 2017 Фото: Арсен Аваков

Аваком допустив, що може виникнути потреба ввести схеми надання додаткових ідентифікаційних кодів

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков доручив Державній прикордонній службі України готуватися до введення безвізового режиму з Євросоюзом у 2017 році. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Другій першочерговий напрямок, який визначено для ДПСУ на цій рік - підготовка та при необхідності термінове впровадження додаткових заходів щодо забезпечення втілення безвізового режиму. Мається на увазі можлива потреба додати українською стороною деякі процедури окрім тіх, що вони вже запроваджені нашою країною за планом легалізації візового режиму із країнами ЄС", - написав він.

Зокрема, Аваков допустив, що в Україні може виникнути потреба запровадити схеми надання додаткових ідентифікаційних кодів або буде необхідна розширена біометрія для громадян, що подорожують до Євросоюзу.

ДЕРЖПРИКОРДОНСЛУЖБА - ПЕРША ЛІНІЯ ЗАВДАНЬ ПО ДЕОКУПАЦІЇ ДОНБАСУ, А ПОТІМ КРИМУ. Я впевнений, що деокупація Донбасу, а у...

Опубліковано Arsen Avakov 17 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами Авакова, Держприкордонслужба повинна бути готова до взяття контролю над кордоном Донбасу з РФ.