ua en ru

Аваков відсторонив начальника Дарницького РУВС у Києві Лискова із-за інциденту біля метро "Осокорки"

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відсторонив начальника Дарницького РУВС у Києві Лискова через інцидент біля метро "Осокорки".

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відсторонив начальника Дарницького РУВС у Києві Лискова через інцидент біля метро "Осокорки". Про це повідомляє прес-служба МВС.

"У зв'язку з інцидентом, який мав місце вчора, 17 листопада, біля столичної станції метро "Осокорки", наказом міністра внутрішніх справ України призначено службове розслідування. На час проведення службового розслідування відсторонено від займаної посади начальник Дарницького РУВС Сергій Лисков", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, інцидент біля столичної станції метро "Осокорки" буде розслідувати комісія МВС, яку очолить начальник департаменту внутрішньої безпеки МВС, а до її складу увійдуть радники глави МВС Зорян Шкіряк та Євген Захаров.

Зазначимо, увечері 17 листопада в Києві громадські активісти зробили спробу звільнити земельну ділянку біля станції метро "Осокорки", яка була виділена забудовнику ще за часів колишнього міського голови Києва Леоніда Черновецького, однак отримали жорстку відсіч з боку міліції та приватних охоронців.

Нагадаємо, раніше міліція затримала кілька людей, які намагалися спиляти паркан під АПУ.