ua en ru

Аваков: МВС розслідує підкуп виборців у Дніпропетровську на мільйони гривень

Аваков: МВС розслідує підкуп виборців у Дніпропетровську на мільйони гривень Фото: Арсен Аваков

Яценюк доручив Авакову провести селекторну наради з начальниками поліції напередодні другого туру виборів

Міністерство внутрішніх справ (МВС) України розслідує справу про підкуп виборців у Дніпропетровську на мільйони гривень. Про це в ході засідання Кабінету міністрів України заявив глава МВС Арсен Аваков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Повинні дуже добре моніторити ситуацію в Дніпропетровську. У Дніпропетровську схема підкупу виборців -ред.) на кілька мільйонів", - заявив Аваков.

За його словами, він у п'ятницю, 13 листопада, дасть більш детальну інформацію щодо даного розслідування.

У свою чергу прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Авакову провести селекторну наради з начальниками поліції напередодні другого туру виборів.

"Я просив би, щоб ви провели селекторну наради з теми начальниками поліції, а це фактично з усією Україною, де буде проходить другий тур виборів, і також запросили на це селекторна наради представників общественных організацій, і ще раз попередили всіх про невідворотність кримінального покарання за порушення виборчого законодавства", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, вчора, 10 листопада, Арсен Аваков повідомив про перший "внятном вирок" у справі про підкуп виборців, який був оголошений у Чернівцях.