ua en ru

Аваков: Кабмін не планує реагувати на проміжні рішення судів щодо Бочковського

Аваков: Кабмін не планує реагувати на проміжні рішення судів щодо Бочковського Фото: Арсен Аваков (facebook.com/mvs.gov.ua)

Аваков заявив, що Бочковський не буде працювати на посаді глави ДСНС

Кабінет міністрів України не планує реагувати на проміжні рішення судів щодо екс-глави Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Сергія Бочковського. Про це у ході брифінгу заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС у Facebook.

"Кабінет міністрів не планує реагувати на проміжні рішення судів", - сказав Аваков, коментуючи рішення Окружного адмінсуду Києва, який задовольнив позов Бочковського і поновив його на посаді голови ДСНС.

"Сергій Бочковський не буде працювати на цій посаді. Його звинувачують за цілим рядом кримінальних статей. І обвинувачення в рамках кримінального процесу - не сумісні з можливістю працювати на державній службі. А те що він, використовуючи особливості перехідного судового виробництва в країні, намагається відновитися на посаді, показує рівень його цинізму", - додав Аваков.

Арсен #Аваков: Статті, які інкримінують Сергію Бочковському, не сумісні з державною службою «Сергій Бочковський не...

Опубліковано МВС України 7 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше Аваков заявляв, що Бочковський не буде відновлений на посаді глави ДСНС.

Зазначимо, за рішенням суду, Бочковського, якому інкримінують отримання неправомірної вигоди, зловживання владою, службове підроблення та завдання збитків державі в понад 6,5 млн гривень, поновлено на посаді глави ДСНС з 25 березня 2015 року.