ua en ru

Аваков і Наливайченко закликають громадян здати зброю

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко звернулися до громадян України з вимогою здати в органи МВС вогнепальну зброю у зв'язку з криміногенною обстановкою в країні.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і голова Служби безпеки Валентин Наливайченко звернулися до громадян України з вимогою здати в органи МВС вогнепальну зброю у зв'язку з загостренням криміногенної обстановки в країні. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"У зв'язку з надзвичайною суспільно-політичною ситуацією, що склалася в країні, загостренням криміногенної обстановки і системними провокаціями з боку іноземних громадян в Криму і на південному сході України, закликаємо і вимагаємо від усіх громадян негайно здати в органи МВС вогнепальну зброю, що незаконно зареєстрована належним чином", - йдеться у зверненні.

Крім цього, Аваков і Наливайченко закликали працівникам МВС та СБУ негайно приступити до виявлення незаконного зброї, її вилучення, та притягнення до відповідальності всіх осіб, які не здали зброю.