ua en ru

Аудиторські компанії EY та Deloitte проведуть оцінку вартості активів "Нафтогазу"

Аудиторські компанії EY та Deloitte проведуть оцінку вартості активів НАК "Нафтогаз України" та аудит консолідованої звітності за МСФЗ.

Аудиторські компанії EY та Deloitte проведуть оцінку вартості активів НАК "Нафтогаз України" та аудит консолідованої звітності за МСФЗ. Про це повідомляє прес-служба НАК.

"Згідно з наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 09.09.2014 оцінювачем щодо визначення справедливої вартості активів НАК "Нафтогаз України" обраний незалежний аудитор ТОВ "Ернст енд Янг" (EY)", - йдеться в повідомленні.

За результатами відкритих торгів EY був обраний для проведення оцінки вартості основних активів "Нафтогазу" та підприємств, в яких компанії належить не менше 51% акцій.

EY та Deloitte - провідні міжнародні компанії, що входять у четвірку найбільших аудиторських фірм світу і надають послуги в галузі аудиту, оподаткування, консультаційного супроводу транзакцій корпоративних фінансів, управління ризиками та консультування з питань оподаткування і права, а також інших питань ведення бізнесу.