ua en ru

Audi анонсувала вихід конкурента Tesla Model 3

Audi анонсувала вихід конкурента Tesla Model 3 Фото: Audi анонсувала конкурента Tesla Model 3

Новий електрокар Audi вийде на ринок у 2018 році

Новий електрокар Audi вийде на ринок в 2018 році, який побудують на модульній платформі MEB концерну Volkswagen. Про це повідомляє Autoevolution.

Як зазначається, він позиціонується як доступна модель. Генеральний директор компанії Руперт Стадлер офіційно підтвердив розробку нового електрокара, однак не повідомив подробиць про нього.

Тим не менш, відомо, що в основі електричної новинки буде лежати модульна архітектура Modular Electric Drive. Таким чином, автомобіль буде трохи більше, ніж Audi A3. Найімовірніше, автомобіль буде живитися від двох електричних двигунів, розташованих на передній і задній осях.

Повідомляється, що електричний седан Audi з'явиться в кінці 2018 року. Основним ринком збуту новинки повинна стати Північна Америка. Таким чином, нова модель стане прямим конкурентом Tesla Model 3, виробництво якої почнеться в середині 2017 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автомобільний концерн Volkswagen (VW) розглядає можливість продажу італійського виробника мотоциклів Ducati для стабілізації ситуації в компанії після скандалу з викидами.