ua en ru

Atlasjet відклала початок виконання рейсів в Україні до кінця вересня

Atlasjet відклала початок виконання рейсів в Україні до кінця вересня Фото: Atlasjet відклала початок виконання рейсів в Україні до кінця вересня

Авіакомпанія не встигла укласти всі необхідні договори

Початок виконання рейсів авіакомпанії Atlasjet відкладено через перегляд розкладу польотів компанії. Про це повідомляє прес-служба компанії у Facebook.

"Рейси в напрямках "Харків-Стамбул", "Стамбул-Львів" та "Запоріжжя-Стамбул" будуть розпочати на місяць пізніше анонсованих раніше дат, зокрема: рейси з Харкова до Стамбулу будуть розпочати 28 вересня 2015 року, із Запоріжжя до Стамбулу з 12 жовтня 2015 року та із Львова до Стамбулу з 26 жовтня 2015 року", - йдеться в повідомленні.

“Atlasglobal” інформує про зміни розкладу польотів7 августа, 2015, Київ – ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» інформ...

Posted by Atlasglobal UA on 7 августа 2015 г.

Як повідомив РБК-Україна партнер юрфірми "Анте" Андрій Гук, який представляє інтереси авіакомпанії Atlasjet Ukraine, авіакомпанія не встигла укласти всі необхідні договори.

"За короткий термін між отриманням призначень на польоти в червні та анонсованим початком польотів у кінці серпня авіакомпанія не встигла укласти всі необхідні договори з продажу квитком з агентськими мережами. Крім цього не вистачило часу для рекламної кампанії. Тому було прийнято рішення перенести початок активних регулярних польотів на кінець вересня", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державіаслужба може анулювати право AtlasJet на польоти по Україні.