ua en ru

Ательє RevoZport представило стильний позашляховик Mercedes ML63

Новий позашляховик ML63 в модифікації W166 по праву вважається найшвидшим і самим ефектним представником класу ML за всю його історію. Однак турбований двигун V8 з вихідною потужністю 525 л. с. інженери з Mercedes-Benz AMG могли б зробити більш продуктивне. Принаймні, так вважають фахівці ательє RevoZport.

Днями тюнери з RevoZport представили свою власну програму післяпродажної доопрацювання нового Mercedes ML63 AMG 2012 року, повідомляє портал Engine-Market.ua. У пакет нововведень для позашляховика Mercedes увійшов апгрейд підкапотного простору, нові елементи обваження, потужна система випуску і декоративні акценти в екстер'єрі.

На першому етапі інженери взялися за збільшення вихідний потужності стокового 5.5-літрового двигуна V8 бі-турбо. Після встановлення продуктивної системи вихлопу з титану, більш ефективної системи впуску з вуглецевого волокна, а також перенастроювання керуючої електроніки блоку ECU силовий агрегат дозволяє зняти на виході не менше 600 л. с. (441 кВт), що на 75 конячок більше, ніж у стандартного зразка.

Для обвісу ML63 AMG фахівці ательє розробили спеціальний пакет «Rezonance ML», що складається з багаторівневого переднього сплітера і розширених на 30-мм колісних арок. Останнє оновлення дозволило тюнерам «взути» німецький позашляховик в 22-дюймові ковані диски з шинами розмірності 13Jx335.

У задній частині розробники приладнали до автомобіля більше розвинений дифузор з вуглецевого волокна і спойлер на даху. В дифузор вбудовані колишні патрубки від AMG, проте працюють вони тепер разом з новою титанової системою вихлопу «Titanium». Інші зміни в екстер'єрі нового проекту на базі ML63 AMG включають в себе нові корпуси зовнішніх дзеркал заднього виду з карбону і стилізовану решітку радіатора (з акцентами з того ж карбону).

Проект Rezonance ML63 вже доступний до замовлення на офіційному сайті компанії для всіх власників позашляховиків W166 ML. Ціни поки невідомі. Не виключено, що в найближчому майбутньому RevoZport представить прайс-лист зі списком доробок інтер'єру авто.