ua en ru

АТБ заявляє про продовження атаки на мережу

АТБ заявляє про продовження атаки на мережу Фото: події біля АТБ

В АТБ прокоментували події біля одного з магазинів 20 грудня

Мережа продуктових магазинів "АТБ-маркет" продовжує зазнавати диверсій з боку "агресивно налаштованих псевдоактивістів". Так керівництво компанії прокоментувало сьогоднішні події.

Відзначимо, як повідомляли ЗМІ, у вівторок, 20 грудня, до одного з магазинів мережі, розташованому в столиці за адресою Харківське шосе 151, організовано під'їхали люди у військовій і цивільній одежі і влаштували імпровізований мітинг. Темою зібрання стала нібито діяльність компанії на Донбасі.

Також потрібно підкреслити, що раніше про таке заявляв народний депутат Артем Вітко. Однак відповіді на надіслані політиком запити до СБУ та Генеральної прокуратури України не підтвердили інформації про роботу компанії на окупованих територіях, а також існує багато інформації, яка підтверджує непричетність АТБ до діяльності на окупованих територіях. Народний обранець був змушений принести публічні вибачення.

Як повідомили в компанії, мітингувальники біля столичного торговельного об'єкта заблокували роботу маркету, заблокувавши доступ до нього покупцям. Керівництво торговельного об'єкта викликало поліцію. "Ми очікували чогось подібного після виходу замовного дискредитаційного сюжету на одному з центральних телеканалів. Сьогодні вже немає сумнівів у тому, що все це – ланки одного ланцюжка, етапи однієї і тієї ж атаки на наше підприємство", - повідомили в прес-службі АТБ.

Раніше компанія опублікувала спростування на сюжет 5-го телеканалу, який звинуватив торговельну мережу в роботі на окупованих територіях. В АТБ підкреслили, що насправді, у Криму компанія не функціонує з 2014 року, а в зоні АТО з самого початку бойових дій не має можливості контролювати решту майна компанії (від приміщень до фірмового одягу співробітників). Більш того, за даними прес-служби, втрати компанії за захоплення магазинів на Сході України перевищили 7 млрд грн.