ua en ru

В Артемівську затримали двох інформаторів бойовиків

В Артемівську затримали двох інформаторів бойовиків Фото: В Артемівську затримали двох інформаторів бойовиків

Надана інформація використовувалася бойовиками ДНР для коригування обстрілу територій, підконтрольних Україні

В Артемівську (Донецька область) затримали двох інформаторів бойовиків. Про це повідомив голова Донецького обласного управління МВС В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні спецгрупою ГУМВС України в Донецькій області, відповідної за встановлення, затримання і документування осіб, причетних до терористичних організацій ДНР і ЛНР, в ході проведення спеціальних заходів затримано чергових "співчуваючих бойовикам" - два жителі Артемівська. Громадянка П., 1982 року народження, за попередньою змовою з громадянином Б., 1970 року народження, здійснювали збір інформації про переміщення Збройних сил України безпосередньо у місті Артемівську та на прилеглих територіях. Дана інформація використовувалася бойовиками ДНР для коригування обстрілу територій, підконтрольних Україні", - повідомив Аброськін.

Також, за його словами, правоохоронці встановили особу бойовика, якого затримані передавали отримані від інформаторів дані - чоловік 1973 року народження знаходиться в Донецьку в рядах ДНР.

При обшуку міліція вилучила відеозапису про пересування колон, а також друковану інформацію з держномерами української військової техніки.

Сегодня спецгруппой ГУМВД Украины в Донецкой области, специализирующей на установлении, задержании и документировании ли...

Posted by Vyacheslav Abroskin on 13 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, вчора, 12 жовтня, СБУ затримала ще одного інформатора ДНР.