ua en ru

"Арсенал" вимагає за Санчеса 58 млн євро

"Арсенал" вимагає за Санчеса 58 млн євро Фото: Алексіс Санчес

Переговори гравця з "канонірами" в даний момент призупинені

"Арсенал" буде вимагати від охочих придбати вінгера Алексіса Санчеса 50 млн фунтів (58 млн євро), якщо їм не вдасться продовжити контракт з футболістом. Про це пише London Evening Standard.

Переговори Санчеса з "канонірами" в даний момент призупинені і продовжаться влітку, після завершення сезону. Ситуація зайшла у глухий кут, оскільки чилійський форвард хоче заробляти вдвічі більше.

Якщо "Арсенал" не зможе Алексіс не зможуть домовитися про нову угоду, то клуб виставить на гравця цінник в розмірі 50 млн фунтів. Саме таку суму боси Ганнерс хочуть виручити за чилійця.

Санчесом цікавиться цілий ряд топ-клубів: "Баварія", "Ювентус", ПСЖ, "Челсі", "Манчестер Сіті" і "Манчестер Юнайтед".

Чинний контракт 28-річного Санчеса з Канонірами закінчується влітку 2018 року. Він був придбаний влітку 2014 у "Барселони" за 42,5 млн євро.

В поточному сезоні Алексіс є головним бомбардиром команди. У 38 зіграних поєдинках він відзначився 22 голами і 18 результативними передачами.

Нагадаємо, головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер збирається продовжити свій закінчується контракт і одночасно планує влітку провести наймасштабніше за останні роки оновлення складу команди.