ua en ru

"Арсенал" і "Манчестер Юнайтед" домовилися про обмін Санчеса і Мхітаряна

"Арсенал" і "Манчестер Юнайтед" домовилися про обмін Санчеса і Мхітаряна Фото: Мхітарян і Санчес (uefa.com)

Трансфер повинен пройти без доплат з обох сторін

Угода між "Арсеналом" і "Манчестер Юнайтед" щодо обміну атакуючих півзахисників Алексіса Санчеса на Генріха Мхітаряна близька до остаточного затвердження. Про це повідомляє BBC.

За даними видання, процедура повинна завершитися протягом 48 годин. Клуби проведуть прямий обмін футболістами без доплати.

Санчес вже пройшов медогляд в МЮ, і для його переходу в новий клуб немає перешкод. Мхітарян прибув на медогляд в Лондон у неділю, 21 січня. Обидва гравці пропустили суботні матчі своїх команд.

Санчес виступає за "Арсенал" з 2014 року. Всього у складі лондонців він провів 165 матчів у всіх турнірах, забивши 80 голів. За збірну Чилі Санчес виступає з 2006 року. Він є найкращим бомбардиром національної команди, забивши 39 голів.

Мхітарян в цьому сезоні втратив місце в основі "Манчестер Юнайтед". В останніх матчах він не завжди потрапляв навіть у запас. У 2009-2010 роках Генріх Мхітарян виступав у складі донецького "Металурга", після чого в 2010-2013 роках грав за донецький "Шахтар", звідки перейшов в дортмундську "Боруссію".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що слідом за "Манчестер Юнайтед" в боротьбу за чилійського нападника "Арсеналу" Алексіса Санчеса включився "Челсі".