ua en ru

У Вірменії заборонили продаж зброї через захоплення будівлі поліції

У Вірменії заборонили продаж зброї через захоплення будівлі поліції Фото: через події в Єревані у Вірменії введено заборону на продаж зброї

Певні види зброї заборонені для продажу, обмеження тривають

У Вірменії заборонили продаж зброї через захоплення будівлі полку патрульно-постової служби в Єревані. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах країни.

"Продаж зброї взято під контроль. Певні види зброї були заборонені для продажу. Обмеження поки тривають", - заявило джерело.


Крім того, за словами співрозмовника агентства, у Вірменії проведені відповідні роботи з особами, які мають право на зберігання зброї, а також представниками Спілки мисливців.

Нагадаємо, 17 липня група озброєних людей захопила будівлю патрульно-постової служби в Єревані і взяла в заручники кількох поліцейських. Нападники - прихильники координатора громадянської ініціативи "Установчий парламент" Жирайра Сефиляна - вимагали негайного звільнення свого лідера і "всіх політв'язнів". Вони також закликали до відставки уряду і президента і формування "уряду довіри".