ua en ru

Арбузов проти дострокових виборів парламенту і Президента

Дострокові вибори парламенту і Президента ускладнюють економічну ситуацію у країні. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов в ефірі вечірнього випуску ТСН на "1+1".

Сергій Арбузов заявив, що будь-які проблемні питання повинні вирішуватися за столом переговорів мирним шляхом, а не методами протестів. Він підкреслив, зокрема, що на даний момент вимоги опозиції про дострокові вибори Верховної Ради, Президента і відставки Уряду не мають під собою ніяких підстав. Більш того, подібний сценарій розвитку подій, за словами Арбузова, поставить країну на межу з економічним колапсом.

"Я не підтримую відставку уряду. І в цьому нас підтримала Верховна рада. Що ми виграємо від цього? По-перше, немає грошей на перевибори, держава буде жити без бюджету на 2014 рік. Кому це потрібно?", - запитав перший віце-прем'єр.

Він додав, що на даний момент працюють Уряд і Президент, працює абсолютно легітимна Верховна рада.
"Так, що перевибори нам не потрібні", - сказав Арбузов.

На його переконання, сьогодні кожен повинен займатися своєю справою, і тоді в країні буде порядок.

"Нехай опозиція робить свою роботу, а ми будемо робити свою. Це головне, коли кожен буде робити те, що від нього потрібно. Тоді буде порядок в країні: і люди будуть ситими і студенти повернуться в аудиторії, і все буде добре!" - резюмував інтерв'юер "1+1".