ua en ru

Арбузов доручив Міносвіти готуватися до нового навчального року

Перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов доручив Міністерству освіти і науки провести перевірку навчальних закладів на предмет їх готовності до навчального року. Про це він заявив під час засідання Кабміну, яке пройшло під його головуванням.

«Незабаром початок нового навчального року. Цього року до школи піде близько півмільйона першокласників. Вже сьогодні повинна йти активна підготовка до початку навчання», - заявив Арбузов.

Перший віце-прем'єр звернув увагу і на проведення поточних і капітальних ремонтів навчальних закладів. «Доручаю Міністерству освіти і науки перевірити навчальні заклади на предмет готовності до навчального року. Також організувати постійний загальнодержавний моніторинг ходу ремонтів, реконструкції та будівництва навчальних закладів», - сказав він.

Арбузов також підкреслив, що важливо своєчасно організувати друк шкільних підручників і забезпечити ними навчальні заклади у необхідній кількості. «Звіт міністра освіти і науки - на наступному засіданні уряду», - додав перший віце-прем'єр.