ua en ru

"Без жодних умов". Україна готова провести переговори з РФ у Маріуполі

"Без жодних умов". Україна готова провести переговори з РФ у Маріуполі Фото: Михайло Подоляк, радник керівника ОП (president.gov.ua)

Заступник командира полку "Азов" Святослав "Калина" Паламар у своєму сьогоднішньому відеозверненні заявив, що радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк та нардеп Давид Арахамія готові провести переговори з РФ у Маріуполі. Такі наміри підтвердили в Офісі президента.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на співрозмовника в Офісі президента.

Як розповів у своєму відеозверненні "Калина", про таку готовність Подоляка та Арахамії заявило вище політичне керівництво країни у телефонній розмові з захисниками Маріуполя.

"Так, Подоляк і Арахамія готові їхати", - підтвердили РБК-Україна на Банковій.

Зазначимо, Арахамія та Подоляк входять до української переговорної групи. Арахамія, який є очільником фракції "Слуга народу" у парламенті, її очолює.

Оновлено.

На своїй сторінці у Twitter Подоляк підтвердив, що Україна готова провести спеціальний раунд переговорів з РФ у заблокованому Маріуполі.

"Так. Без жодних умов... Один на один. Два на два. Щоб забрати наших хлопців, азовців, військових, цивільних, дітей, живих і поранених. Усіх. Бо вони свої. Бо вони в моєму серці. Назавжди. Без варіантів", - заявив Подоляк.