ua en ru

АПУ провалила строки розгляду першої петиції до Президента

АПУ провалила строки розгляду першої петиції до Президента Фото: Дмитро Шимків

Шимків вибачився за запізнення з відповіддю на петицію про вільне володіння зброєю

Адміністрація Президента України (АПУ) провалила строки розгляду першої електронної петиції до Президента, набрала необхідні 25 тисяч голосів. Про це на своїй сторінці Facebook написав заступник глави АПУ Дмитро Шимків.

"Сьогодні (22 вересня, - ред.) ми повинні були розмістити відповідь на першу петицію. Петиція зібрала 25 тисяч голосів 4.09. 08.09 ми перевели її в статус "на розгляді". Протягом 10 днів ми повинні були опублікувати відповідь, тобто 22.09. Змушений констатувати, що внутрішні процеси не спрацювали і зобов'язання не виконані. Треба вміти визнавати помилки і працювати над їх виправленням. Особисто прошу вибачення у всіх, хто підписав петицію, за затримку з відповіддю", - написав Шимків.

Сьогодні ми повинні були розмістити відповідь на першу петицію. Петиція набрала 25 тис голосів 4.09. 08.09 ми перевели ї...

Posted by Dmytro Shymkiv on 22 сентября 2015 г.

Нагадаємо, 4 вересня петиція про вільне володіння зброєю зібрала 25 тис. голосів, необхідних для її розгляду Президентом України Петром Порошенком. Після цього петицію перевірили на предмет технічних маніпуляцій. Потім Президент був зобов'язаний її розглянути і опублікувати свою відповідь не пізніше ніж через 10 днів з моменту появи повідомлення про початок її розгляду.