ua en ru

В АПУ прогнозують зустріч представників "нормандської четвірки" вже в грудні

В АПУ прогнозують зустріч представників "нормандської четвірки" вже в грудні Фото: заступник глави адміністрації президента Костянтин Єлісєєв (Фото: РБК-Україна/Віталій Носач)

Якщо зустріч стане результативною, то не варто виключати подальших контактів на вищому рівні, відзначили в АПУ

Зустріч радників "нормандської четвірки" може відбудуться в грудні цього року. Про це повідомив в інтерв'ю РБК-Украина заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.

Від зазначив, що вже у грудні відбудеться чергова зустріч на рівні дипломатичних радників лідерів "нормандської четвірки".

За його словами, якщо зустріч стане результативною, то, звичайно, не варто виключати подальших контактів на вищому рівні.

"Робота в рамках "нормандського формату" з приводу імплементації мінських домовленостей йде постійно і на різних рівнях. Зокрема, під час візиту президента України до Брюсселя відбулася плідна зустріч з канцлером Німеччини, де обговорювалися майбутні контакти в цьому форматі", - сказав Єлісєєв.

Нагадаємо, також Єлісєєв повідомив, що план спецпредставника Сполучених Штатів Америки по Україні Курта Волкера за введеннию миротворчої місії ООН на Донбасі вже погоджений з українською, німецькою та французькою сторонами.