ua en ru

В АПУ заперечують подачу фракціями нових кандидатур до ЦВК, - Айвазовська

В АПУ заперечують подачу фракціями нових кандидатур до ЦВК, - Айвазовська Фото: Адміністрація президента України (УНІАН)

Адміністрація президента не знає про подання нових кандидатів на посади у ЦВК

В Адміністрації президента України заперечують подачу фракціями Верховної Ради України нових кандидатур до Центральної виборчої комісії. Про це у Facebook повідомила координатор виборчих і парламентських програм громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська.

"Тиждень тому було озвучено заяву Іриною Луценко під час інтерв'ю на "5 каналі", що парламентські фракції вже подали нові кандидатури на посаду членів ЦВК (авт: провели консультації, форму яких не визначено законом). Сьогодні отримала офіційну відповідь з АП: не чули, не подавали. Інтрига, розслідування і не нові новини", - повідомила Айвазовська.

Нагадаємо, раніше представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко повідомляла, що фракції подали Порошенко нові кандидатури на членів ЦВК.

"Наскільки я знаю з останніх нарад, відбулися вже майже на 100% консультації в парламенті. Президент вже бачив нові кандидатури, які подані від фракцій", - зазначила Луценко.