ua en ru

У квітні на дорожні роботи додатково спрямують понад 3 млрд гривень, - Гройсман

У квітні на дорожні роботи додатково спрямують понад 3 млрд гривень, - Гройсман Фото: прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

На виконання дорожніх робіт спрямують кошти, акумульовані на митниці через перевиконання планів

Кабінет Міністрів України спрямує на виконання дорожніх робіт у квітні 3,142 млрд гривень, які були акумульовані на митниці через перевиконання планів. Про це розповів прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час селекторної наради з питань охорони здоров'я з головами обласних державних адміністрацій у Кропивницькому, передає "Урядовий портал".

"По усій Україні від перевиконання митних платежів, завдяки тому, що розширили перелік областей (учасниць "дорожнього" експерименту), ми вже закумулювали 3 млрд 142 млн грн, які у квітні будуть перераховані вам на місця", - повідомив Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті перевірки технічного стану доріг, на яких у 2016 році проводилися ремонтні роботи, вдалося з'ясувати, що 83% робіт були проведені неякісно. Про це повідомляється на сайті Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор").