ua en ru

Apple випустить одразу два смартфона в 2014 р

Компанія Apple вже у вересні цього року випустить відразу дві версії свого нового флагманського смартфона iPhone.

Компанія Apple вже у вересні цього року випустить відразу дві версії свого нового флагманського смартфона iPhone. Обидві моделі отримають збільшений у порівнянні з iPhone 5S дисплей високого дозволу.

Нагадаємо, що поточний флагман Apple володіє діагоналлю екрана в чотири дюйми. Багато користувачів, яким такого розміру дисплея було мало, відмовлялися від "яблучної" продукції на користь більш великих Android-апаратів. Через це компанія зазнавала збитків, так що в цьому році Apple збирається зміцнити свої позиції.

Перша модель iPhone 6 (або iPhone Air) повинна отримати дисплей з діагоналлю 4,7 дюйма. Такими габаритами, наприклад, має торішній HTC One. Друга - 5,5 дюйма. Це, до речі, на цілих півдюйма більше, ніж у Galaxy S4, що шанувальники Apple дражнять образливим словом "лопата". Якщо чутки підтвердяться, то компанія з Купертіно випустить свій перший планшетофон.

У мережі з'явилися зображення, зроблені на основі схем нових апаратів. Якщо довіритися цим зображенням, то нові iPhone будуть дуже тонкими, а їх корпуса стануть закругленими, як, приміром, у iPhone 3GS або Google Nexus 5.

Збільшення дисплея своїх флагманів - це очікуваний крок для Apple. Правда, багатьох фанатів він може відштовхнути. Адже саме "компактність", на їхню думку, вигідно виділяла стильні iPhone з натовпу.

У будь-якому випадку чутки поки залишаються чутками. Варто почекати офіційного дебюту, запланованого на вересень.

Apple випустить одразу два смартфона в 2014 р Apple випустить одразу два смартфона в 2014 р