ua en ru

Apple готує "жіночу" модель iPhone 6, - ЗМІ

Компанія Apple веде розробку компактного варіанту смартфона iPhone 6. Діагональ його екрану складе 4 дюйми - для комфортної "посадки" в жіночій руці, повідомляє The Telegraph з посиланням на китайський сайт Feng.com.

Нова модель покликана замінити iPhone 5C початкового рівня, що вийшов торік.

Нагадаємо, у "звичайного" iPhone 6 діагональ екрану складає 4,7 дюйми, у iPhone 6 Plus, який був представлений разом з ним кілька місяців тому, - 5,5 дюйма. Коли чекати анонсу нового "айфона" - невідомо, але навряд чи це відбудеться раніше осені 2015 року. Наступним продуктом Apple, запланованим до релізу, є "розумний" годинник Watch, який має вийти навесні.

Крім розміру екрану, інші характеристики "жіночого" iPhone 6 не уточнюються. Можливо, що він прийде на зміну "дешевої" моделі iPhone 5C у пластиковому корпусі, виробництво якої буде зупинено в середині 2015 року.

iPhone 5C був представлений торік як більш доступна альтернатива флагманському варіанту 5S. Вважається, що 5C не виправдав очікувань користувачів, які надали перевагу куди більш функціональному 5S. Згідно з дослідженням CIRP, опублікованому в січні, в останньому кварталі 2013 року 59% продажів "айфонів" припали на 5S, а на 5C - тільки 27%, тобто майже удвічі менше.

Раніше повідомлялося, що власникам пристроїв Apple загрожує новий вірус.