ua en ru

Апеляційний суд скасував штраф меру Запоріжжя за мат

Апеляційний суд скасував штраф меру Запоріжжя за мат Мер Запоріжжя Олександр Сін

Апеляційний суд Запорізької області скасував постанову Орджонікідзевського суду Запоріжжя про визнання винним в адміністративному правопорушенні мера Запоріжжя Олександра Сіна та стягнення штрафу у розмірі 85 гривень. Про це на своїй повідомив сам міський голова в соцмережі Facebook.

По просьбе журналистов выставляю копию решения апелляционного суда об отмене выплаты мною штрафа за нецензурное слово в ...

Posted by Александр Син on 9 квітня 2015 р.

Апеляційний суд прийшов до висновку, що рішення суду першої інстанції було прийняв з порушеннями.

"За таких обставин, постанова суду підлягає скасуванню, а матеріали справи, у відношенні Сіна А. Ч. необхідно повернути органу внутрішніх справ для додаткового оформлення", - сказано в постанові суду.

Варто нагадати, під час сесії Запорізької міськради 10 грудня 2014 року між мером міста Олександром Сіном і представниками партії Олега Ляшка, які прибули в Запоріжжі, виник конфлікт. В ході конфлікту мер Запоріжжя дозволив собі нецензурні висловлювання.

6 березня Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя визнав винним в адміністративному правопорушенні мера Олександра Сіна, постановивши стягнути штраф у розмірі 85 гривень.

Апеляційний суд скасував штраф меру Запоріжжя за мат