ua en ru

Сьогодні "Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" зіграють свої матчі в Лізі Європи

Для українського футболу сьогодні великий день. "Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" сьогодні зіграють свої матчі за вихід у груповий етап плей-офф Ліги Європи. І суперники наших команд дуже навіть прохідні. Але головне, поставитися до них серйозно.

Для українського футболу сьогодні великий день. "Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" сьогодні зіграють свої матчі за вихід у груповий етап плей-офф Ліги Європи. І суперники наших команд дуже навіть прохідні. Але головне, поставитися до них серйозно.

22 серпня, 16:00
Актобе, "Центральний"
Актобе - Динамо
Трансляція на 2+2

Першими відкриють євросезон кияни. Вони відправилися в далекий Казахстан, в якому не раз гостювали в часи Союзу. Але грати вони будуть з "Актобе" вперше. Команда з однойменного міста в союзні часи грала собі у Другій лізі і "зірок з неба не хапала". Все почалося у другій половині 2000-х. Саме тоді, команда почала вигравати місцевий чемпіонат. "Золото" Казахстану "Актобе" є в чотирьох примірниках - 2005, 2007, 2008 і 2009 року.

У киян триває епідемія травм. Не приїхали в Актобе Хачеріді і Сілва. Ще довго не допоможуть "Динамо" Селін і Гармаш. І нехай останній матч чемпіонату "Динамо" у "Таврії" виграло, психологічний стан команди не на кращому рівні. Але, за словами Блохіна, всі готові у рвуться в бій.

Онлайн трансляція матчу "Актобе" - "Динамо" на нашому сайті почнеться в 15:30.

22 серпня, 20:00
Таллінн, "А Ле Кок Арена"
Нимме Калью - Дніпро
Трансляція на 2+2

Гендиректор "Дніпра" Андрій Стеценко сказав, що для "Дніпра" важливо вирішити всі питання про вихід в груповий етап в першому матчі, щоб повноцінно зосередиться на матчах чемпіонату. А у "Дніпра" вони ого-го які! Вже в неділю на нас з вами чекає битва Хаунде Рамоса проти Мірчі Луческу. І на тлі підготовки до матчу з "гірниками", є підозра, що іспанець спробує сьогодні виграти малими силами. Що, в принципі, цілком "Дніпру" під силу.

Частина змін у складі Рамос буде змушений зробити через пошкодження Стрініча і дискваліфікацію Калініча. Але в матчі з "Севастополем" Рамос застосовував ротацію і мало не поплатився за це. Але якщо чесно, здається, що "Севастополь" сильніше за "Нимме Калью".

Онлайн трансляція матчу "Нимме Калью" - "Дніпро" на нашому сайті почнеться в 19:30.

22 серпня, 21:30
Одеса, "Чорноморець"
Чорноморець - Скендербеу
Трансляція на ТК Футбол

Головний український невдаха в Європі останніх років донецький "Металург" у цьому сезоні показав, що албанські команди можуть підносити сюрпризи. Але "Чорноморець" - не "Металург". Роману Григорчуку вдається налаштовувати своїх підопічних на гру в два фронти дуже вдало. В одеситів є постійна ротація і гравці, які підміняють тих, кого можна назвати основними, грають дуже гідно.

Травмованих у "Чорноморця", крім Бакая, немає, тому у Григорчука є з кого вибирати. І тут може бути маса варіантів. Головне, щоб після іменитої "Црвени Звезди" у одеситів не було нічого схожого на манію величі. Принаймні, "шапкозакидальських" настроїв у команді, за словами тренера, немає.

Онлайн трансляція матчу "Чорноморець" - "Скендербеу" на нашому сайті почнеться в 21:00.