ua en ru

ANDRÉ ♥ COLETTE – подвійний ювілей CITROЕN: 65 років 2CV і 20 років Berlingo

На честь 65-річчя з дня випуску фургона 2CV і 20-річчя моделі Berlingo, компанія CITROЕN створила два автомобіля з унікальною зовнішністю - спеціально для одного з найбільш відомих концептуальних бутиків Парижа «Colette»! Знаменитий бутік у честь подвійного ювілею CITROЕN показує у себе 2CV і Berlingo в кольорах бренду Colette. Об'єднані спільними цінностями, такими як інновації і винятковість, ці два французьких бренду зустрічаються для взаємного та щирого визнання в любові: André ♥ Colette!

ANDRÉ ♥ COLETTE – подвійний ювілей CITROЕN: 65 років 2CV і 20 років Berlingo

CITROЕN відзначає відразу два ювілеї: 65 років фургона 2CV - компактному, зручному, економічному, недорогого автомобіля, який вніс величезний внесок у розвиток бізнесу у Франції; 20 років моделі Berlingo - універсального, місткому, надійному фургону, який протягом кількох поколінь моделі як і раніше залишається одним з лідерів свого класу в Європі!

ANDRÉ ♥ COLETTE – подвійний ювілей CITROЕN: 65 років 2CV і 20 років Berlingo

Для того, щоб підкреслити знаковість цієї події і важливість двох моделей, CITROЕN об'єднався з іншим відомим французьким ім'ям - культовим бутіком «Collete». Результат - міні автопарк з двох унікальних автомобілів 2CV і Berlingo, які демонструють ключові цінності двох компаній: інновації, винятковість, оригінальність.

Ці якості підкреслені в кожному з автомобілів:

- для того, щоб показати вічну необхідність в компактних фургонах, новий Berlingo оформлений в стилі класичного фургона 2CV: автомобіль отримав поздовжні хвилясті смуги на бортах кузова. У теж час, щоб відповідати запитам сучасного світу і продемонструвати турботу про екологію, основою вибраний електричний Berlingo;

- Синій колір, характерний для бутіка Collete, був інтегрований в логотип CITROЕN, створений в стилі «ретро» також, як і логотип Сolette. Авторство належить художнику-графіку Стіву Питокко (Steve Pitocco), який виконав малюнок у техніці ручного розпису;

- Дизайн двох фургонів перегукується, в його основі лежить концепція «від старого до нового» для фургона 2CV і «від нового до старого» для Berlingo. Кожну деталь перетворення особисто курирував директор дизайн-бюро СITROЕN Олександр Мальваль (Alexandre Malval)

Дві культові моделі, родоначальники класу компактних фургонів, лідери свого сегмента в Європі - 2CV і Berlingo - об'єдналися в автомобільний «міні-парк», який можна побачити до кінця квітня на дорогах Парижа і світі соцмереж:

- Електричний Berlingo здійснює доставку товарів для Сolette;

- Фургон 2CV демонструється в статиці поруч з бутиком Colette (Париж, вул. Сент-Оноре, 213);

- В соціальних мережах під загальним хештегом #2CVcolette.

Пропонуємо Вам відео про трансформацію двох моделей: https://youtu.be/oPFZinDT-24

Детальна інформація про Citroеn на сайті http://www.citroen.ua/.

Приєднуйтесь до Citroеn в Facebook!

Довідка про компанії:

Офіційне представництво CITROЕN в Україні розпочало свою операційну діяльність у червні 2010 року. Головна мета представництва - привнесення європейської культури продажів і обслуговування автомобілів CITROЕN. Лінійка автомобілів CITROЕN в Україні представляє повний модельний ряд: стильний міський кросовер CITROЕN С4 Cactus, оновлений хетчбек CITROЕN С4, компактний седан CITROЕN C-Elysée, сімейний CITROЕN С3 Picasso, технологічні та просторі CITROЕN С4 Picasso і CITROEN Grand С4 Picasso. Крім того: пасажирські і комерційні CITROЕN Berlingo, CITROЕN Jumper.

Гаряча лінія Citroеn:0-800-502-200

Офіційний сайт www.citroen.ua
Citroen в Facebook
Citroen Ukraine в Facebook
Citroen Ukraine у Vkontakte
Citroen Ukraine в Twitter
Citroen Ukraine на YouTube