ua en ru

АМКУ створив робочу групу для перевірки сфери газопостачання

Антимонопольний комітет України сьогодні, 23 травня 2013 р., провів засідання круглого столу, на якому було прийнято рішення про створення міжвідомчої робочої групи для оптимізації нормативно-правової бази та виявлених ознак порушень законодавства у сферах газопостачання. Про це повідомила прес-служба АМКУ.

Як зазначив заступник голови комітету - державний уповноважений Федор Влада, чітке нормативно-правове врегулювання процедури приєднання об'єктів будівництва до мереж газопостачання сприятиме посиленню конкуренції на ринках, пов'язаних з підключенням об'єктів будівництва до інженерних мереж газопостачання, що є одним з основоположних факторів стимулювання розвитку Єдиної газотранспортної системи України, малого та середнього бізнесу, підвищення інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності економіки України.

"Такі спільні зусилля органів державної влади, місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості у вирішенні проблемних питань на ринках газопостачання забезпечать розвиток чесної конкуренції та захист прав споживачів у цій сфері", - зазначив Влад.

Читайте також: АМКУ виявив низку проблем у функціонуванні ОСББ