ua en ru

АМКУ дозволив "ОККО" придбати низку підприємств

Анимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ТОВ "ОККОСХІДІНВЕСТ" (м. Львів) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу - автозаправної станції, що знаходиться за адресою: вул. 2-а Біломорська, 1в, м. Луганськ та належить ТОВ "Верта-Іф" (м. Івано-Франківськ). Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Також було надано дозвіл ПП "ОККО-Нафтопродукт" (м. Львів) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ "Галеонсервіс" (м. Рівне), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Ще один дозвіл АМКУ надав дозвіл ПП "ОККО-БІЗНЕС" (м. Львів) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ "Демер" (м. Івано-Франківськ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

"Концерн Галнафтогаз" під брендом "ОККО" управляє зараз понад 300 автозаправних комплексів. Компанія також володіє мережею нафтобаз для зберігання нафтопродуктів, а також мережею лабораторій для ефективного контролю якості палива. "Концерн Галнафтогаз" входить до холдингу "Універсальна інвестиційна група" (підконтрольна Віталію Антонову). 60% акцій підприємства належить Gng Retail Ltd, 12% - Kasik Ltd і 10% - ЄБРР. Чистий прибуток ВАТ "Галнафтогаз" в 2011 р. склав 238 млн 214 тис. грн порівняно з прибутком у 255 млн 776 тис. грн, отриманим в 2010 р.