ua en ru

АМКУ дозволив "Окко-Нафтопродукт" отримати контрольний пакет акцій Petrol Group

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ПП "Окко-Нафтопродукт" (м. Львів) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ "Petrol Group" (м. Івано-Франківськ), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ПП "Окко-Нафтопродукт" (м. Львів) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ "Petrol Group" (м. Івано-Франківськ), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Також ПП "Окко-Нафтопродукт" (м. Львів) отримало дозвіл на придбання частки в статутному капіталі ТОВ "Petrol Group" (м. Івано-Франківськ), що забезпечує досягнення 25% голосів у вищому органі управління товариства.

Крім того, АМКУ дозволив ПП "Окко-Бізнес" (м. Львів) придбати частки в статутному капіталі ТОВ "Тувар" (м. Івано-Франківськ), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

Водночас, ТОВ "Оккосхідінвест" (м. Львів) надано дозвіл на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу - автозаправної станції ПАТ "Концерн Галнафтогаз" (м. Львів).