ua en ru

АМКУ дозволив Megapolis Holdings придбати "Донбаську логістичну групу" та "Колумб Плюс"

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл компанії Megapolis Holdings (Overseas) Lіmіted (Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ "Донбаська Логістична Група" (м. Донецьк), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства. Про це повідомляє прес-служба (АМКУ).

Також АМКУ дозволив компанії Megapolis Holdings придбати частку у статутному капіталі ТОВ "Колумб Плюс" (м. Дніпропетровськ), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Також компанії було надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді обмежуючих зобов'язань, передбачених Меморандумом про придбання усіх прав з продажу тютюнової продукції на території України, що належать ТОВ "Східно-логістична група" (м. Донецьк), малому підприємству у вигляді ТОВ "Фірма "Лія" (м. Донецьк), малому підприємству у вигляді ТОВ "Фірма "Кортес" (м. Донецьк) та фізичній особі - громадянину України.

АМКУ також дозволив Megapolis Holdings узгоджені дії у вигляді обмежуючих зобов'язань, передбачених Меморандумом про придбання усіх прав з продажу тютюнової продукції на території України, що належать ТОВ "Колумб" (м. Дніпропетровськ).

Нагадаємо, 7 березня АМКУ також дозволив Megapolis Holdings (Overseas) Limited (Кіпр) придбати "Дистрибуційну компанію "Дніпро-Тютюн".

Минулого року АМКУ вже дозволив Megapolis Holdings придбати дистрибуційні компанії в Одесі та Харкові, роком раніше - у Львові і Тернополі.

За даними ринку, Megapolis Holdings (Overseas) Limited належить російському бізнесмену Ігорю Кесаєву.