ua en ru

АМКУ дозволив Jere Holdings Limited отримати блокуючий пакет акцій "Конті"

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл компанії Jere Holdings Limited (м. Род-Таун, Британські Віргінські Острови) на придбання акцій ПрАТ "Виробниче об'єднання "Конті" (м. Донецьк), що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства. 

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл компанії Jere Holdings Limited (м. Род-Таун, Британські Віргінські Острови) на придбання акцій ПрАТ "Виробниче об'єднання "Конті" (м. Донецьк), що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління товариства. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Про те, що компанія "Конті", основний бенефіціар якої - колишній віце-прем'єр Борис Колесніков, виставлена ​​на продаж стало відомо в липні 2013 р. Повідомлялося, що сума операції від може скласти близько 1 млрд дол. Також повідомлялося, що інтерес до "Конті" можуть проявити глобальні виробники такі як Hershey, Mars, Mondelez, Nestle, Ulker.

"Конті" - один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні. Частка "КОНТІ" в загальному обсязі виробництва кондитерських виробів на Україні складає близько 14%.