ua en ru

В АМКУ розповіли, хто більше всіх порушив правила публічних закупівель в лютому

В АМКУ розповіли, хто більше всіх порушив правила публічних закупівель в лютому Фото: Антимонопольний комітет України (РБК-Україна)

У лютому найбільше скарг надійшло на філії "Укрзалізниці"

В Антимонопольному комітеті України (АМКУ) розповіли, на кого в лютому 2018 року надійшло найбільше скарг при здійсненні публічних закупівель. Про це сьогодні під час прес-брифінгу повідомила заступник Голови Комітету – державний уповноважений АМКУ Ніна Сидоренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Найбільша кількість скарг, які було подано проти ПАТ "Укрзалізниця", а точніше - її певним філіям - 40 скарг", - сказала вона.

Також, за словами Сидоренка, в лютому надійшло 23 скарги щодо закупівель, які проводилися Державною прикордонною службою, 21 скарга - на Дніпровський міська рада, а зокрема на Департамент гуманітарної політики, 18 скарг - на Державне агентство автомобільних доріг України, зокрема на Службу автомобільних доріг в Одеській області та 16 скарг - на Національну гвардію України, зокрема одну з її військових частин

Сидоренко також повідомила, що всього в лютому 2018 р в АМКУ надійшло 585 скарг Варто відзначити, що в аналогічний період минулого року кількість таких скарг становила 379.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України зазначив, що в червні 2018 року можуть відбутися перші приватизаційні конкурси в системі "ProZorro. Продажу".