ua en ru

Американку, яка хотіла продати свого капуцина, пограбували прямо на вулиці

У громадянки США вкрали бурого чорноголового капуцина. Інцидент стався в Колорадо, куди жінка приїхала, щоб зустрітися з потенційним покупцем мавпи

У громадянки США вкрали бурого чорноголового капуцина. Інцидент стався в Колорадо, куди жінка приїхала, щоб зустрітися з потенційним покупцем мавпи, повідомляє The Daily Sentinel.

За наявною інформацією, зловмисник забрав переноску, у якій знаходилася тварина, коли жінка чекала зустрічі з покупцем на стоянці. Чоловік підійшов до хазяйки капуцина, оббризкав її з балончика з перцевим аерозолем, відібрав мавпу і зник.

Поліція, яка була проінформована про інцидент, поки не знайшла злочинця. У правоохоронних органів є його опис, проте невідомо, чи знав він заздалегідь про угоду із продажу мавпи і чи пов'язаний будь-яким чином з тим, хто представився власниці капуцина потенційним покупцем.

Утримування капуцинів у якості домашніх тварин у Колорадо заборонено. При цьому, як зазначає Associated Press, жінці, яка збиралася продати мавпу, не будуть пред'явлені звинувачення в незаконному володінні екзотичною твариною. Приблизна вартість капуцина не називається.

Чорноголові капуцини живуть у Південній Америці. Дорослі особини виростають до 55 см і важать від 1,5 до 5 кг. Довжина хвоста може досягати 56 см. Харчуються ці тварини переважно горіхами, але також до їх раціону входять фрукци, яйця, пташенята, ящірки і жаби.