ua en ru

В Александрії невідомі в балаклавах захопили державний кар'єр, - журналіст

В Александрії невідомі в балаклавах захопили державний кар'єр, - журналіст Фото: розріз "Костянтинівський" ДП "Трест "Олександріярозрізобуд" в Александрії

Охорона підприємства була примусово роззброєна

Обладнання державного підприємства розріз "Костянтинівський" ДП "Трест "Олександріярозрізобуд" в Александрії (Кіровоградська область) от-от почнуть пиляти на металолом люди, які прикриваються кумівством з керівниками області. Про це написав журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що вартість металу на підприємстві 40 млн грн.

"За даними власних джерел: невідомі автоматники в балаклавах та бронежилетах захопили державний кар'єр в Александрії. Назва підприємства: розріз "Костянтинівський" ДП "Трест "Олександріярозрізобуд", - написав Бойко.

За його словами, охорона підприємства була примусово роззброєна, і вивезена в невідомому напрямі, а на територію було завезено молодиків спортивної статури.

"За даними управляючої ліквідкомісією підприємства Вікторії Кундас, мета рейдерів - вивезти і здати на металолом обладнання", - додав журналіст.

BREAKING NEWS Редакторам і журналістамПрошу репостОбладнання державного кар"єра в Александрії от-от почнуть пиляти...

Posted by Володимир Бойко on 17 вересня 2015 р.

Нагадаємо, в серпні невідомі захопили Свято-Володимирський храм Української Православної Церкви (УПЦ) в селі Малі Дмитровичі Обухівського району Київської області.