ua en ru

Акціонери "Укртатнафта-транс" 17 березня мають намір ліквідувати підприємство.

Акціонери ЗАТ "Укртатнафта-транс" (Кременчук, Полтавська обл.) 17 березня 2010 р. планують ухвалити рішення про ліквідацію підприємства. Оголошення про проведення позачергових зборів акціонерів підприємства опубліковане в газеті "Кременчуцька панорама".

Підприємство повідомляє, що на порядок денний зборів акціонерів планується винести вісім питань, серед яких: ліквідація компанії, затвердження порядку і термінів ліквідації, внесення змін до документів підприємства, передача повноважень органів управління комісії з ліквідації.

Нагадаємо, протягом останніх декількох місяців ЗАТ "Псел" (Кременчук, Полтавська область) скуповувало акції ЗАТ "Укртатнафта-транс", закумулювавши на сьогодні 98,191282% їх акцій ЗАТ "Укртатнафта-транс" здійснює оптову торгівлю паливом, а також надає транспортні послуги.

ЗАТ "Псел" з 1 лютого 2009 р. почало продавати нафтопродукти з автозаправних станцій замість ЗАТ "Торговий дім "Укртатнафта" (Кременчук, Полтавська область).

На офіційному сайті ЗАО "Псел" сказано, що компанія володіє 11 власними АЗС: 6 - в Полтавській, 3 - в Черкаській і 2 - в Сумській областях. Раніше ці заправки належали ТД "Укртатнафта". 28,53% акцій "Псел" належить ТОВ "Псел-холдинг", 71,5% належать самій компанії.

Нагадаємо також, що "Укртатнафта-транс" планувала провести збори акціонерів 19 січня 2010 р.