ua en ru

Акціонери "Харківміськгазу" затвердили результати діяльності компанії за 2016

Акціонери "Харківміськгазу" затвердили результати діяльності компанії за 2016 Акціонери "Харківміськгазу" затвердили результати діяльності компанії в 2016

4 квітня відбулося чергове щорічне зібрання акціонерів ПАТ "Харківміськгаз"

4 квітня 2017 року відбулося чергове щорічне зібрання акціонерів ПАТ "Харківміськгаз". У ході зборів було затверджено річний звіт та баланс підприємства за 2016 рік, повідомляє прес-служба компанії.

Акціонери заслухали та затвердили звіти органів управління ПАТ "Харківміськгаз", Правління, Наглядової ради та Ревізійної комісії і визнали їх задовільними.

Так, за результатами роботи у минулому році ПАТ вдалося реалізувати масштабний проект з реконструкції понад 1,6 км газопроводу середнього тиску в місті на вул. Шевченка. Окремо компанія провела у місті реконструкцію ще 0,4 км газових мереж, 3-х станцій електрохімзахисту, капітально відремонтувала понад 240 м і повністю замінила 45 м газопроводів. Крім того, підприємства здійснило заміну 12-ти газових колодязів, майже десяти шафових газових регуляторних пунктів.

Були виконані водолазні підводно-технічні роботи з технічного обстеження 3-х підводних переходу газопроводів. Також в 2016 році за кошти підприємства фахівцями були безкоштовно встановлені лічильники газу більш ніж 7,4 тис. квартир і близько тисячі багатоповерхівок.

"У поточному році компанія також має намір максимально виконати всі свої зобов'язання перед акціонерами і споживачами міста. Тому, в рамках Плану розвитку ми плануємо продовжити реалізацію проектів з модернізації та технічного переоснащення газопроводів", - розповів технічний директор ПАТ "Харківміськгаз" Яна Шувалова.