ua en ru

Актобе - Динамо: Туристична перемога киян у Казахстані

Київське "Динамо" обіграло в Казахстані місцевий "Актобе" з рахунком 3:2. Завдяки своєму класу, забили Ярмоленко, Ідейє і Беланда, а ось розслаблений захист "привіз" автогол Тремулінаса і гол Хайруліна.

Київське "Динамо" обіграло в Казахстані місцевий "Актобе" з рахунком 3:2. Завдяки своєму класу, забили Ярмоленко, Ідейє і Беланда, а ось розслаблений захист "привіз" автогол Тремулінаса і гол Хайруліна.

Актобе - Динамо 2:3
Голи
: Тремулінас (аг), 36, Хайрулин, 64 - Ярмоленко, 16, Ідейє, 51, Беланда, 56
Актобе: Сидельников, Арзуманян, Бадло, Мулдаров, Ковальчук (Лисенков, 60), Хайруллін, Логвиненко, Харабара (Примус, 60), Гейнріх, Давидов (Тагыберген, 86)
Динамо: Шовковський, Тремулінас, Драгович, Виду, Хачеріді, Вукоєвич, Аруна, Дуду (Ленс, 52), Бельханда (Безус, 80), Ідейє, Ярмоленко (Гусєв, 67)

"Центральний" стадіон Актобе зустрів "Динамо" просто жахливим станом газону, який багаторазово заважав гравцям обох команд демонструвати свої найкращі якості. Особливо, це стосується більш технічних киян, який падали і спотикалися незліченну кількість разів. Але газон ніяк не може слугувати виправданням тому рівню гри, який показало "Динамо".

Хоча, зі старту місцеві вболівальники кілька разів счаствливо видихали після ударів Ярмоленко, Вукоєвича і Ідейє. І ця наполегливість принесла результат - Дуду на правому фланзі опинився з м'ячем, прострілив у штрафну, звідки Ярмоленко відправив м'яч у сітку воріт. Після голу "Динамо" володіло ініціативою, але це ні до чого не приводило. А потім досить несподівано "Актобе" відігрався. Гейнріх пройшов правим краєм штрафного майданчика і віддав передачу у вратарську. А там м'яч від ноги Тремулінаса влетів у ворота "Динамо". Могли кияни забити гол "у роздягальню", але Дуду змарнував 100%-ий момент.

На старті другого тайму "Динамо" знову вийшло вперед. Це Аруна вивів Ідейє на побачення з воротарем. Браун такою можливістю із задоволенням скористався, обігравши кіпера і відправивши м'яч у сітку. А через пару хвилин "Динамо" і зовсім зробило впевнену заявку на успіх. Браун Ідейє зліва віддав у центр штрафного, де Беланда переправив м'яч за спину Сидельникова. Але потрібно віддати належне казахам, які не здалися, і продовжували "гнути свою лінію". Це означає, навантажувати оборону "Динамо" дальніми пасами і штрафними ударами. Одна з таких передач знайшла у штрафному ногу Хайруліна, який в дотик відправив м'яч кут воріт. Господарі могли і зрівняти рахунок, але м'яч після удару Лисенкова вдарився у поперечину.

"Динамо" виграло. На класі. Але в цій перемозі не відчувалося впевненості, яка повинна бути в таких перемогах. І гра в обороні гідна окремої пісні. Загалом, у Олега Блохіна ще дуже багато роботи.

РБК-Україна вела онлайн-трансляцію цього поєдинку.