ua en ru

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Київське "Динамо" з перемоги почало євросезон. У Казахстані кияни виграли у "Актобе" з рахунком 3:2.

Київське "Динамо" з перемоги почало євросезон. У Казахстані кияни виграли у "Актобе" з рахунком 3:2.

22 серпня, 16:00
Актобе, "Центральний"
Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги ЄвропиАктобе - ДинамоАктобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи
2:3
Гол:
Тремулінас (аг), 36, Хайрулин, 65 - Ярмоленко, 16, Ідейє, 51, Беланда, 56
Актобе: Сидельников, Мульдаров, Бадло, Арзуманьян, Логвиненко, Харабара, Хайруллін, Ковльчук, Копадзе, Давидов, Гейнріх
Динамо: Шовковський, Драгович, Виду, Тремулінас, Хачеріді, Вукоєвіч, Ярмоленко, Аруна, Беланда, Дуду, Ідейє

Фінальний свисток. Вимучило "Динамо" перемогу.

90+5 хв. Гусєва виводив Ленса на воротаря, але суддя зупинив гру, так як у голландця був офсайд.

90+1 хв. Щось схоже на фінальний штурм організували гравці "Актобе". Але дуже втомилися вони сьогодні, так що, просто завантажують м'яч у бік воріт "Динамо".

88 хв. Поперечина врятувала "Динамо"! Гейнріх скинув в центр під удар Лисенкову, який добряче приклався по м'ячу.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи86 хв. Замість Давидова вийшов Тагиберген.

84 хв. Вукоєвич видав просто чудову передачу на вихід Илейе. Браун обіграв воротаря, але з гострого кута не влучив у ворота.

83 хв. Гра повністю розвалилася. Не може "Динамо" грати на такому газоні. Розпещені вони "Олімпійським".

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи79 хв. Безус виходить на поле. Замість Беланди.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи78 хв. Беланда і Огниненко "заварили" бійку в центрі поля.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи76 хв. І тут же Ленс отримує "гірчичник" за зрив контратаки.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи75 хв. Знову Ленс заробляє штрафний. Примус притримав рукою голландця.

72 хв. Намагаються розвинути успіх казахи. Але стратегія незмінна - м'яч доставляється Гейнриху, а той або виконує флангову подачу, або заробляє штрафний.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи68 хв. Мулдаров грубо зупинив біля своєї штрафної Ленса.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи66 хв. Замість Ярмоленка вийшов Гусєв.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи65 хв. Все таки забиває "Актобе". Після подачі з правого флангу Хайрулин сильним ударом низом відправив м'яч точно в укол воріт Шовковського.

64 хв. Не в змозі "Актобе" що-небудь створити по грі. При будь-якій можливості, гравці казахстанського клубу намагаються заробити штрафний або кутовий.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи60 хв. Подвійна заміна у казахів - замість Харабари вийшов Примус, а Ковальчука зміни Лисенков.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи56 хв. БЕЛАНДА! "Розвалилися" казахи. Ідейє вивели по лівому флангу. Браун прострілив в центр, звідки Юнес відправив м'яч у ворота.

55 хв. Відразу дві поспіль шикарні контратаки "запороли" кияни. Спочатку Ярмоленко поскупився і не віддав передачу під час виходу 5 на 2. А потім Тремулінас з близької відстані відправив м'яч на трибуни після подачі Ярмоленка.

53 хв. Небезпечно біля воріт "Динамо"! Гейнріх бив у ближній кут, але Шовковський показав, що він не спить.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи52 хв. Замість Дуду вийшов Ленс.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи51 хв. ГОЛ! Аруна вивів Ідейє на побачення з Сидельниковим. Браун обіграв воротаря і впритул зі штангою відправив м'яч у ворота.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи49 хв. Другович не зміг без порушень правил зупинити Гейнріха.

48 хв. Активніше розпочали другий тайм динамівці. Активність - це добре, але треба і створювати моменти. Без них голів не буде.

Слідкуємо за другим таймом. Треба киянам забивати.

Звучить свисток на перерву. Дивно, але поки лише нічия.

44 хв. Аруна згадав, що у нього непоганий дальній удар. Але ця спроба нігерійця виявилася дуже невдалою.

42 хв. Якимось дивом не забиває "Динамо". Тремулінас прострілив низом з кута штрафного, але Дуду в підкаті не встиг до м'яча, який прокотився уздовж воріт.

40 хв. Активізувалося "Динамо". Не влаштовує їх рахунок на табло.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи36 хв. Зрівнює рахунок "Актобе"! Розіграли штрафний казахи і Гейнріх прострілив у воротарський "Динамо". Там м'яч потрапив у ногу Тремулінаса, а від неї у ворота.

34 хв. Гейнріх низом пробив зі штрафного. Влучив у створ гравець збірної Казахстану, але прямо в руки Шовковського.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи33 хв. Аруна грубо зіграв проти Копадзе в центрі поля.

32 хв. Сьогодні дуже добре виглядає Ярмоленко. По всьому фронту атаки працює Андрій. На обох флангах, в центрі, в обороні, скрізь він намагається бути корисним.

30 хв. Небезпечний штрафний на лівому фланзі заробили гравці "Актобе". Після доволі несподіваного прострілу, а не подачі, м'яч опинився в ногах Вукоєвича.

27 хв. Протягом декількох хвилин кияни володіли м'ячем на половині поля суперника. Дуже довго вони розігрували м'яч, але удару справа не довели.

23 хв. Давидов впевнено обійшов на правому фланзі Драговича і увійшов у штрафну. Але удар-передача у екс-гравця "Рубіна" не вийшов.

20 хв. Спокійно контролює м'яч "Динамо". Зараз йде гра повністю за сценарієм киян.

Актобе - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи16 хв. А ось і гол! Дуду спокійно прострілив у штрафну, де Ярмоленко впевнено забив м'яч у ворота.

15 хв. В дуже поганому стані поле в Актобе. З-за цього багато епізодів у виконанні гравців обох команд закінчуються досить несподівано.

11 хв. Не бояться гравці "Актобе" атакувати. Трохи розслаблений захист киян допомагає їм. Ось і цього разу, з правого флангу пішла подача у штрафний майданчик "Динамо", але Шовковський впевнено заволодів м'ячем.

7 хв. І знову момент у воріт казахів! Ярмоленко подав зі свого флангу і Ідейє головою пробив зовсім поруч зі штангою.

5 хв. Після кількох непоганих атак "Актобе" кияни знову завдали дальній удар. Це Вукоєвич сильно "стрельнув" в праву "дев'ятку". Трохи неточно.

2 хв. Ярмоленко перший раз приклався по м'ячу з лінії штрафного. Довелося вступити в гру Сидельников.

Перший тайм розпочався в Актобе. Вперед, "Динамо"!

Добрий день, шановні вболівальники. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу Ліги Європи між казахським "Актобе" і київським "Динамо".

Цікаво, що "Актобе" - це перша казахська команда, з якою доведеться зіграти українському клубу в єврокубках. В цілому, "Актобе" стабільно грає в єврокубках, починаючи з 2006 року. Самим іменитим суперником команди був бременський "Вердер", які заїжджав в Казахстан в 2009 році і виграв на "Центральному" 2:0.

Для киян, суперник такого рівня - справжній подарунок долі. З "Актобе" "Динамо" повинно справлятися суто на класі і думати про матчі чемпіонату. Так як, вже після відповідної домашньої гри з "Актобе" будуть гри з "Дніпром" і "Металістом".