ua en ru

Активісти заявили про плани розширити блокаду відділень Сбербанку

Активісти заявили про плани розширити блокаду відділень Сбербанку Фото: заблокований відділення Сбербанку

Перед наступним етапом відділення Сбербанку розблокують на короткий час

Активісти руху "Національний корпус" готуються розширити блокаду відділень Сбербанку до повного припинення його роботи в Україні. Про це йдеться в заяві активістів у Facebook.

"Національний Корпус не має наміру зупинятися на досягнутому. Ми оголошуємо про підготовку наступного етапу банківської блокади. Її масштаби розширяться до повного припинення роботи всіх філій кривавого "Сбербанку Росії" в Україні", - йдеться в заяві.

Крім того, активісти заявляють про те, що раніше заблоковані відділення російських банків будуть розблоковані на короткий час, щоб "українці врятували свої кошти".

ЗАЯВА НАЦІОНАЛЬНОГО КОРПУСУ З ПРИВОДУ РОСІЙСЬКИХ БАНКІВ Націоналістична блокада кривавого російського капіталу успішно...

Опубліковано Національний корпус 27 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше російський Сбербанк заявив про блокування своїх відділень у 5 містах України. Зокрема, минулого тижня були заблоковані п'ять відділень у Дніпропетровську, Запоріжжі, Вінниці та Сумах. Також повідомляється, що фінансова установа подала заяви в правоохоронні органи за фактом всіх інцидентів.