ua en ru

Активісти збираються відновити блокаду російських фур

Активісти збираються відновити блокаду російських фур Фото: блокада російських фур

Активісти також звернулися до українським перевізникам з закликом не виїжджати до Росії

Активісти планують знову почати блокувати транзит російських фур через територію України. Про це повідомляють активісти організації "Карпатська січ" у Facebook.

"Уряд України 24 лютого офіційно заявило про готовність до відновлення транзиту російських вантажівок через територію України вже 25 лютого. Без переговорів з українським народом і прийняття до уваги його думки, влада використовує нас, учасників блокади, як козир для торгівлі з ворогом", - йдеться в заяві організації "Карпатська січ".

Активісти вважають, що "для безпеки російських вантажівок уряд планує забезпечити їх конвоювання правоохоронцями через всю територію Української держави, таким чином протиставляючи один одному поліцію і народ".

"На загальних зборах координаторів регіональних блокад був створений всеукраїнський центральний штаб транспортної блокади. Ми даємо уряду час на обдумування і перегляд попереднього рішення про відновлення транзиту і зі своєї сторони, готові до діалогу", - наголошується в заяві.

Активісти попередили, що якщо буде відновлений транзит, то їх дії будуть рішучими і миттєвими".

Активісти також звернулися до українським перевізникам з закликом не виїжджати в Росії.

"Закликаємо вас не виїжджати на територію Росії, оскільки при відновленні транспортної блокади ви ризикуєте стати заручниками. Вас звідти можуть просто не випустити, оскільки так званий режим "дорога додому" закінчується 25 лютого включно", - повідомили активісти.

УВАГА! ЗВЕРНЕННЯ КООРДИНАТОРІВ ТРАНЗИТНОЇ БЛОКАДИ Уряд України сьогодні, 24 лютого, офіційно заявивши про готовність до ...

Опубліковано Карпатська Січ - Націоналісти Закарпаття 24 лютого 2016 р.

Нагадаємо, раніше Україна прийняла рішення з 00 годин 25 лютого відновити транзитні перевезення.