ua en ru

Активісти провели акцію за імпічмент біля будинку Порошенка

Активісти провели акцію за імпічмент біля будинку Порошенка Фото: мітинг за імпічмент (РБК-Україна)

Мітингували близько 50 активістів

Близько півсотні активістів зібралося біля будинку президента України Петра Порошенка в Козині (Київська область), щоб висловити йому недовіру. Про це передає кореспондент РБК-Україна.

Охорону громадського порядку біля будівлі, біля якого проходила акція, забезпечували представники Національної гвардії.

Варто відзначити, що учасники акції привезли з собою дерев'яний стовп, який, за їхніми словами, повинен був стати символом недовіри до президента, однак через 10 хвилин від початку акції його вкрали. Активісти звернулися із заявою про крадіжку до поліції.

Активісти провели акцію за імпічмент біля будинку ПорошенкаАктивісти провели акцію за імпічмент біля будинку ПорошенкаАктивісти провели акцію за імпічмент біля будинку ПорошенкаАктивісти провели акцію за імпічмент біля будинку Порошенка

Фото: мітинг за імпічмент (РБК-Україна)

Як повідомили організатори акції, в наступну неділю, 18 лютого, в Києві відбудеться марш за майбутнє з вимогою відставки президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти в неділю, 11 лютого, влаштували автопробіг. Колона автомобілістів висунулася від будівлі готелю "Київ". Всього в колоні нарахували близько 10 автомобілів.