ua en ru

Активісти громадянської блокади Криму заявили, що не мають відношення до підриву ЛЕП "Каховська-Титан"

Активісти громадянської блокади Криму заявили, що не мають відношення до підриву ЛЕП "Каховська-Титан" Фото: блокада Криму

Активісти стверджують, що автоматично відновити подачу електроенергії формально неможливо

Активісти громадянської блокади Криму заявили, що не мають відношення до підриву опор ЛЕП "Каховська-Титан" (Херсонська область). Про це активісти повідомили у Facebook.

"До перших підривів, других, третіх підривів, які зараз відбуваються, громадянська ініціатива блокади Криму ніякого відношення не має.

Сьогодні в 00:00 закінчується дія контракту. Тобто, виходить вже в 00:01 хвилину світло не буде подаватися в Крим. Контракту нового немає. На підставі старого контракту автоматично відновити подачу формально неможливо", - йдеться в повідомленні.

Гражданская блокада Крыма не имеет отношения к подрывам ЛЭП Каховка - Титан.Командир штаба ГБК заявляет : " К первым по...

Опубликовано Гражданская Блокада Крыма 31 декабря 2015 г.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін доручив провести в анексованому Криму соцопитування про те, чи згідно населення півострова укласти контракт з Україною про постачання електричної енергії, якщо в цьому договорі Крим і Севастополь будуть вказані як частина України.