ua en ru

Активісти ДНР розбирають свої блокпости в Ждановці та Новогродовці, - ДонОДА

Активісти самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) розбирають свої блокпости в Ждановці та Новогродовці.

Активісти самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) розбирають свої блокпости в Ждановці та Новогродовці. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

"Окремим керівникам вдається залучити активістів ДНР до спільних дій з наведення порядку. В Ждановці та Новогродовці представники республіки розбирають свої блокпости", - йдеться в повідомленні.

Крім того повідомляється, що для поліпшення криміногенної ситуації підприємства групи "Метінвест" має намір посилити охорону правопорядку в Авдіївці, Єнакієвому, Макіївці та Харцизьку добровольцями. Народні дружини будуть формуватися з числа працівників меткомбінатів.

В Новогродовці на позачерговому засіданні виконкому прийнято рішення про патрулюванні міста силами "афганців" і міліції, а також про заборону продажу алкогольних напоїв у вечірній та нічний час.

В ОДА зазначили, що напруженої на сьогоднішній день залишається ситуація в Донецьку, Дзержинську, Горлівці, Єнакієвому, Костянтинівці, Краматорську, Красному Лимані, Маріуполі, Слов'янську та Слов'янському районі.