ua en ru

Активісти блокади Донбасу демонтували один з редутів у Луганській області

Активісти блокади Донбасу демонтували один з редутів у Луганській області Фото: у Луганській області демонтували один з редутів блокади Донбасу

Вирішено запровадити за участю активістів громадський пункт спостереження на залізничній станції "Світланове"

У Луганській області активісти блокади Донбасу, які перебували на так званому редуті "Богдан", вирішили змінити своє місце дислокування. Про це повідомила прес-служба Нацполіції Луганської області.

Зазначається, що під час здійснення робочою групою "Укрзалізниці" об’їзду залізничних колій, її зупинили активісти блокади Донбасу та завадили продовженню обстеження цілісності залізничних колій, про що залізничники повідомили чергову частину Попаснянського відділу поліції.

"На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Задокументувавши факт перешкоджання роботі працівників "Укрзалізниці", працівники поліції та блокадники дійшли згоди, що на сьогодні відпала доцільність функціонування так званого редуту "Богдан" та перебування на ньому чергових учасників блокади", - йдеться у повідомленні.

У поліції стверджують, що було ухвалене спільне рішення "з метою виконання рішення РНБО запровадити громадський пункт спостереження за участю активістів на залізничній станції "Світланове".

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва заарештував майно підприємств ДТЕК бізнесмена Ріната Ахметова, захоплене бойовиками ЛНР/ДНР.