ua en ru

Аксьонов хоче підписати договір про співпрацю з Зімбабве

Аксьонов хоче підписати договір про співпрацю з Зімбабве

"Глава" Криму Сергій Аксьонов планує підписати з Республікою Зімбабве меморандум про співпрацю. Можливість підписання документа обговорювалася сьогодні на зустрічі Аксьонова з міністром навколишнього середовища, водних ресурсів і клімату Зімбабве Сэйвиором Касукувери, передає "Кримінформ".

"Ми впевнені, що розвиток відносин між Росією та Зімбабве дозволить нам знайти точки дотику, позначити проекти, з якими ми спільно зможемо працювати довгий час. Республіка Крим з радістю готова підписати угоду про партнерство або меморандуми, які дозволять нам виділити основні напрямки, які будуть цікавити громадян Зімбабве і Республіки Крим", - сказав Аксьонов.
За його словами, Крим і Зімбабве повинні співпрацювати у сфері управління водним господарством і обмінюватися досвідом з екологічних питань.

"У Криму створено особливий режим економічної зони, у нас достатній пільговий режим оподаткування для всіх інвесторів, бізнес у Криму вести безпечно, тут працюють програми боротьби з корупцією, які допоможуть уникнути бізнесу усіляких перешкод і тиску з боку силових структур", - підкреслив глава" Криму.

Нагадаємо, напередодні Президент США Барак Обама підписав указ про введення нових санкцій проти Росії, пов'язаних з Кримом. Раніше про санкції проти Криму також оголосив Євросоюз.

У березні 2014 р. Росія анексувала Крим і Севастополь у України.