ua en ru

Агрохолдинг ІМК має намір розмістити облігації на 200 млн грн

"Індустріальна молочна компанія" має намір залучити 200 млн грн шляхом випуску дворічних облігацій, які будуть емітовані що входить у групу компанією ТОВ "Бурат-Агро". Про це повідомляє прес-служба "Інвестиційний капітал Україна".

Купонна ставка становитиме 14%. Номінал, відсотки і ціна дострокового викупу (при викупі на вимогу інвесторів) індексовані до ринкового курсу долара. Поручителями випуску виступлять Industrial Milk Company S.A. (Luxembourg), акції якої котируються на Варшавській фондовій біржі, і ТОВ "Чернігівська індустріальна молочна холдингова компанія", що входить у групу IMC. Випуск облігацій зареєстрований НКЦБФР 13 червня 2012 р.

Розміщення облігацій буде відбуватися з 26 червня 2012 р. по 24 червня 2013 р. на фондових біржах "Перспектива" і ПФТС. Андеррайтерами виступають ПАТ "ВТБ Банк" і ТОВ "Інвестиційний капітал Україна".

Грошові кошти, отримані від розміщення облігацій, компанія планує направити на фінансування оборотного капіталу і подальший розвиток бізнесу.

ІМК займається вирощуванням різних сільгоспкультур і виробництвом молока в північно-західних регіонах України. У 2011 р. консолідована виручка компанії склала 29,1 млн дол., EBITDA - 25,7 млн дол. Акції холдингу звертаються на Варшавській фондовій біржі. На даний момент земельний банк компанії становить 83 тис. га.