ua en ru

В Афганістані ліквідували польового командира "Талібану"

В Афганістані ліквідували польового командира "Талібану" Фото: бойовики "Талібану" (webscreenshot YouTube/AFP news agency channel)

Знищеного командира звали Мулла Фарук, також він був відомий під псевдонімом Ебрахім

На сході Афганістану ліквідовано польового командира терористичного угрупування "Талібан". Про це з посиланням на голову уряду провінції Пактія Абдуллу Хасрата повідомляє агентство "Сіньхуа".

Як розповів Хасрат, знищеного командира звали Мулла Фарук, також він був відомий під псевдонімом Ебрахім. Він командував угрупуванням бойовиків у провінційній столиці - місті Гардез.

"Його смерть може завдати серйозного удару по бойовиках у Пактії і сусідніх провінціях Хост і Пактіка", - вважає чиновник.

Зазначено, що разом із ним було ліквідовано щонайменше четверо бойовиків і поранено ще сімох.

Повідомляється, що операцію з ліквідації терористів провели сили безпеки Афганістану за допомогою безпілотників. Вони завдали ударів по укриттях членів "Талібану" в районі Кохіна і районі Саєд-Карам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Афганістані в результаті нападу бойовиків терористичної організації "Талібан" на блокпости в південній провінції Забул загинули не менше 6 поліцейських.