ua en ru

В Афганістані біля конвою сил НАТО вибухнув автомобіль, загинула жінка

В Афганістані біля конвою сил НАТО вибухнув автомобіль, загинула жінка Фото: афганські солдати (flickr.com/Defence Images)

Ще четверо мирних жителів унаслідок теракту отримали поранення

В Афганістані жінка загинула в результаті вибуху замінованого автомобіля на шляху проходження конвою сил НАТО в місті Кандагар, ще четверо мирних жителів отримали поранення. Про це з посиланням на місцевого чиновника повідомляє агентство Xinhua.

Зазначено, що вибух також пошкодив автомобілі й будівлі, які знаходяться поблизу. При цьому жоден із членів конвою сил Альянсу не постраждав.

За словами чиновника, вибух стався о 14:00 за місцевим часом, коли конвой слідував містом у бік міжнародного аеропорту. Поки жодна з терористичних груп не взяла на себе відповідальність за напад.

Нагадаємо, на початку грудня в місті Джелалабад на сході Афганістану прогримів вибух, жертвами стали щонайменше шестеро людей, у тому числі жінка й дитина, ще 13 отримали поранення. Напад здійснив терорист-смертник на мотоциклі. Терористичні організації не взяли на себе відповідальності за вибух.