ua en ru

В Афганістані в ході авіаударів ліквідували близько 20 талібів, - Reuters

В Афганістані в ході авіаударів ліквідували близько 20 талібів, - Reuters Фото: бойовики "Талібану" (Paula Bronstein/Getty Images)

Авіація завдала удару по релігійній школі в 35 км від Кабула

Міжнародні сили в Афганістані завдали удару по захопленій талібами релігійній школі в 35 км від Кабула, в результаті чого загинули близько 20 талібів, передає Reuters з посиланням на місцевих чиновників.

Повідомляється, що повітряні сили завдали авіаудар по релігійній школі в провінції Вардак, в результаті чого ліквідовано близько 20 бойовиків "Талібану". За словами представника губернатора Вардака Абдул Рахман Мангала, жертв серед цивільного населення немає, а всі учні розійшлися ще перед повітряним ударом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в Джалалабаді (Афганістан) загинули не менше 8 людей, ще 15 отримали поранення. Передбачається, що теракт був спрямований проти демонстрантів, які проводили акцію протесту в місті. Також повідомляється, що за даним фактом місцеві правоохоронці розпочали слідство. Версія про підрив терориста-смертника спочатку не підтверджувалася.