ua en ru

Аеропорти Дніпропетровська і Харкова наростили пасажиропотік в 2014 р

На зміні пасажиропотоку, у зв'язку з проведенням антитерористичної операції (АТО) на сході України виграв аеропорт Дніпропетровська, який наростив кількість пасажирів на 4,7% - до 139,1 тис. осіб. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Анексія Криму, АТО і падіння внутрішніх авіаперевезень".

Відзначається, що в поточний час аеропорт Дніпропетровська підконтрольний компаніям голови Дніпропетровської обласної держадміністрації(ДніпрОДА) Ігоря Коломойського, співвласника групи "Приват".

"Також виграв від сформованої ситуації аеропорт Харкова, який контролює місцевий бізнесмен Олександр Ярославський. Тут кількість пасажирів зросла на 2,3% - до 80,9 тис. осіб", - відзначає автор матеріалу.

Варто додати, що в січні 2015 р. падіння внутрішнього пасажиропотоку виявилося практично дворазовим порівняно з аналогічним періодом 2014 р. - до 78,6 тис. осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики заявили про виявлення 30 тіл бійців сил антитерористичної операції на Донбасі під завалами донецького аеропорту.